Η Smart & Safe διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία τύπων σήτας, προσφέροντάς σας εφαρμογές και λύσεις ικανές να ανταποκριθούν σε κάθε τύπο ανοίγματος που θέλετε να καλύψετε. Είτε πρόκειται για σταθερή τοποθέτηση, για μόνιμη, είτε για αφαιρούμενη, στη Smart & Safe μπορείτε να βρείτε τον τύπο σήτας που θα προσθέσει λειτουργικότητα, αλλά και αισθητική στον χώρο σας, κρατώντας μακριά σκόνη και έντομα.

Η ποικιλία των εφαρμογών σήτας δεν σταματά μόνο στον τύπο και τον μηχανισμό, αλλά επεκτείνεται και στο χρώμα και το υλικό κατασκευής. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε τον αντίστοιχο χρωματισμό, ακόμη και σύμφωνα με το εγκατεστημένο κούφωμα της πόρτας ή του παραθύρου σας. Παράλληλα, μπορείτε να προσαρμόσετε και το μέγεθος στις επιθυμητές διαστάσεις, καθώς σας προσφέρουμε την κατασκευή της σήτας στα ακριβή μέτρα του σημείου τοποθέτησής της.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΗΤΕΣ

motorized screen

ΣΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗ

Η Ηλεκτρική σήτα κάθετης κίνησης είναι ιδανική για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων. Διαθέτει ανθεκτικό πανί με οδηγούς ασφαλείας για να μένει σταθερή στο κανάλι και να προσφέρει απαράμιλλη προστασία από τα έντομα και την σκόνη.

Δες το προϊόν
FIXED INSECT SCREEN

ΣΗΤΑ ΣΤΑΘΕΡΗ

 

Η σταθερή σήτα, με ενισχυμένο πλαίσιο αλουμινίου και πανί από μαλακό fiberglass, αποτελεί μια πρακτική λύση για τα σημεία που έχουν ανάγκη από μια εγκατάσταση σταθερής προστασίας

Δες το προϊόν
ΣΗΤΑ ΚΑΘΕΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

ΣΗΤΑ ΚΑΘΕΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

 

Η σήτα κάθετης κίνησης αποτελεί εξαιρετική εφαρμογή προστασίας από έντομα και σκόνη σε παράθυρα και μπαλκονόπορτες, των οποίων η χρήση είναι συχνή.

 

Δες το προϊόν

ΣΗΤΑ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ

 

Η αποσπώμενη σήτα Schüco αποτελεί καινοτόμο προϊόν, καθώς το σταθερό τελάρο τοποθετείται σε ανοίγματα παραθύρων, ή φεγγιτών.

 

 

Δες το προϊόν
Σητα οριζόντιας κίνησης

ΣΗΤΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

 

Η σήτα οριζόντιας κίνησης αποτελεί εξαιρετική εφαρμογή προστασίας από έντομα και σκόνη σε μπαλκονόπορτες όπου η διέλευση είναι συχνή.

 

 

Δες το προϊόν
https://www.smartandsafe.gr/product/sliding-insect-screen-tray

ΣΗΤΑ ΤΕΛΑΡΟ-ΣΥΡΟΜΕΝΗ

Οριζόντια συρόμενη σήτα με ενισχυμένο πλαίσιο αλουμινίου αποτελεί πρακτική λύση προστασίας από έντομα και σκόνη σε μεγάλα ανοίγματα και μπαλκονόπορτες με συχνή χρήση και διέλευση.

 

Δες το προϊόν

ΣΗΤΑ ΣΥΡΟΜΕΝΗ ΒΑΡΕΟΣ ΤΥΠΟΥ

Οριζόντια συρόμενη σήτα, βαρέος τύπου, με ενισχυμένο πλαίσιο αλουμινίου, αποτελεί ολοκληρωμένη λύση προστασίας από έντομα και σκόνη σε μεγάλα ανοίγματα, κυρίως συρόμενων κουφωμάτων, με συχνή χρήση και διέλευση.

 

Δες το προϊόν
ΣΗΤΑ ΠΛΙΣΕ ΜΕ ΕΡΠΥΣΤΡΙΑ

ΣΗΤΑ ΠΛΙΣΕ ΜΕ ΕΡΠΥΣΤΡΙΑ

 

Με ιδιαίτερη αισθητική και πρακτικότητα στην εφαρμογή, η πλισέ σήτα αποτελεί ένα λειτουργικό προϊόν προστασίας από έντομα και σκόνη, ιδανικό για μεγάλα ανοίγματα -τόσο συμβατικά, όσο και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής δομή

 

Δες το προϊόν
ΣΗΤΑ ΠΛΙΣΕ ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ

ΣΗΤΑ ΠΛΙΣΕ ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ

Σήτα με οριζόντια κίνηση, ιδανική για μπαλκονόπορτες ή παράθυρα. Διαθέτει χαμηλό οδηγό αλουμινίου στο κάτω μέρος, για εύκολη διέλευση, ενώ το πλισέ πανί ενισχύεται από κορδονάκια KEVLAR, τα οποία προσδίδουν εξαιρετική αντοχή και ευκολία στη χρήση.

Δες το προϊόν
ΣΗΤΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗ

ΣΗΤΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗ

Η ανοιγόμενη σήτα αποτελεί προσθήκη τόσο προστασίας από σκόνη και έντομα, όσο και αισθητικής, σε κεντρικές πόρτες ή κουζινόπορτες, καθώς και σε σταθερά συμβατικά ανοίγματα

 

Δες το προϊόν