ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ SOLAR MORE

 
 
Ενεργειακός Υαλοπίνακας
 
Κατάλληλο για συστήματα διπλού υαλοπίνακα
 
Κατάλληλο για συστήματα τριπλού υαλοπίνακα
ΚΟΡΥΦΑΙΑ
ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Κορυφαία θερμομονωτικά χαρακτηριστικά.
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ
ΧΡΗΜΑΤΩΝ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Απαράμιλλη εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας.
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ
UV ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Μέγιστη προστασία από τις βλαβερές επιδράσεις του ήλιου.

Μια από τις βασικότερες φροντίδες της Smart & Safe Systems® είναι να σας προσφέρει ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις για τρεις βασικούς λόγους:
i. Τη δική σας εξοικονόμηση χρημάτων.
ii.Tην αναβάθμιση της ποιότητας του χώρου και της καθημερινότητάς σας.
iii. Την οικολογική συνείδηση και την προστασία του περιβάλλοντος.
Με τη χρήση κουφωμάτων της Smart & Safe Systems® και επιλέγοντας το σύστημα υαλοπινάκων solar more βελτιώνουμε δραστικά την ενεργειακή αποτελεσματικότητα κάθε παλαιότερης κατασκευής, ξεπερνώντας ακόμη και τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, με άμεσες θετικές επιπτώσεις στην πιθανή επιδότηση της σχετικής ανακαίνισης.

Επιπροσθέτως, όταν η παραπάνω σύνθεση συνδυάζεται με την εφαρμογή και άλλων θερμομονωτικών υλικών, επιτυγχάνεται μία ολοκληρωμένη λύση ενεργειακής θωράκισης κάθε κατασκευής, νεόδμητης ή παλαιότερης.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

4 SEASONS PLAN
Φθινόπωρο – Χειμώνας
Cold spot
Ελαχιστοποίηση των κρύων σημείων που δημιουργούνται από τις εκτεθειμένες επιφάνειες, εφαρμόζοντας στρώματα θερμοπροστασίας και σταματώντας κάθε απώλεια θερμότητας ή είσοδο κρύου αέρα.
Εξοικονόμηση
Η θερμοπροστασία και η εξάλειψη των απωλειών συμβάλλουν δραστικά στην ουσιαστική μείωση δαπανών για θέρμανση του χώρου.
Περιβαλλοντική συμπεριφορά
Η σημαντική μείωση κατανάλωσης ενέργειας βελτιώνει σημαντικά το οικολογικό αποτύπωμα του κτηρίου.
Πρόληψη υγρασίας
Η διατήρηση της θερμοκρασίας του χώρου στην επιφάνεια του υαλοπίνακα αποτρέπει τον σχηματισμό υγρασίας στο εσωτερικό των υαλοπινάκων.

Άνοιξη – Καλοκαίρι
Θερμοπροστασία
Η θερμοκρασία του χώρου σας παραμένει σταθερή καθώς η θερμοπροστασία των solar more ενεργειακών υαλοπινάκων εμποδίζει τη ζέστη του ήλιου να εισέλθει στο εσωτερικό του χώρου σας, κρατώντας τον δροσερό εσωτερικό αέρα ανεπηρέαστο.
Εξοικονόμηση
Η θερμοπροστασία και η εξάλειψη των απωλειών συμβάλλουν δραστικά στην ουσιαστική μείωση δαπανών για τον δροσισμό του χώρου με τη χρήση κλιματισμού.
Περιβαλλοντική συμπεριφορά
Η σημαντική μείωση κατανάλωσης ενέργειας βελτιώνει σημαντικά το οικολογικό αποτύπωμα του κτηρίου.
UV προστασία
Οι solar more ενεργειακοί υαλοπίνακες, με την προσθήκη του αδρανούς αερίου Argon στην εσωτερική μη προσβάσιμη πλευρά, και πολλαπλάσια στην triplex εκδοχή της δομής τους, εμποδίζουν τη UV ηλιακή ακτινοβολία να τους διαπεράσει και να μπει στον χώρο.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Διαπερατότητα
Το ποσοστό του ηλιακού φωτός που διαπερνά το σύστημα ενεργειακών υαλοπινάκων solar more και μπαίνει στον χώρο φτάνει στο ιδανικό 71%.
Solar factor
Ο δείκτης Solar Factor μετράει το ποσοστό της ηλιακής θερμότητας που διαπερνάει τους υαλοπίνακες ενός κουφώματος και φτάνει στο εσωτερικό του χώρου. Όσο πιο χαμηλός είναι ο δείκτης, τόσο αποτελεσματικότερη προστασία από τον ήλιο παρέχει το κούφωμα. Για το σύστημα ενεργειακών υαλοπινάκων solar more ο δείκτης Solar Factor είναι μόλις 0,44 (40%).
U-Value
Ο δείκτης U-Value μετράει την ποσότητα της εσωτερικής θερμότητας που διαπερνάει τους υαλοπίνακες ενός κουφώματος και χάνεται. Όσο πιο χαμηλός είναι ο δείκτης, τόσο μικρότερες είναι οι απώλειες και άρα τόσο μεγαλύτερη είναι η θερμομονωτική του ισχύς. Το σύστημα ενεργειακών υαλοπινάκων solar more επιτυγχάνει καταγραφή προστασίας 1,1 και 0,6 W/(m2K) με την προσθήκη αερίου Argon, στη διπλή και την τριπλή υάλωση αντίστοιχα.

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Η επίστρωση από διαφανές μέταλλο που καλύπτει τη μη προσβάσιμη επιφάνεια του υαλοπίνακα που τοποθετείται στο εσωτερικό του χώρου και, μαζί με την παρεμβολή του αδρανούς αερίου argon ανάμεσα στους υαλοπίνακες του συστήματος solar more, παρέχουν εξαιρετική θερμομόνωση, καθώς δεν επιτρέπουν απώλειες θερμοκρασίας. Συγχρόνως, ελέγχουν αποτελεσματικά την ηλιακή θερμότητα, αντανακλούν την υπεριώδη ακτινοβολία και επιτρέπουν στη θερμαντική δύναμη του ήλιου και στο φως να μπαίνουν ανεμπόδιστα στον χώρο. Έτσι, συμβάλλουν στη διατήρηση της επιθυμητής εσωτερικής θερμοκρασίας, με πολύ μικρότερη δαπάνη για θέρμανση ή δροσισμό, χειμώνα-καλοκαίρι. Η εξωτερική εμφάνιση των κουφωμάτων του συστήματος solar more είναι διάφανη και διαφέρει ελάχιστα από εκείνη ενός κοινού συστήματος διπλού υαλοπίνακα.

ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ TRIPLEX

 
 
ΚΟΡΥΦΑΙΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
 
Μέγιστη προστασία και διαθέσιμη αλεξίσφαιρη δομή
 
ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ
ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ
 
Προστασία από την ανεπιθύμητη ηχορύπανση.
 
ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ
 
Απαράμιλλη στεγανώτητα για προστασία από καιρικές συνθήκες.

Οι Triplex υαλοπίνακες αποτελούν την ενισχυμένη πρόταση προστασίας και ασφάλειας της Smart & Safe Systems®. Η ειδική πολυεπίπεδη κατασκευή προσδίδει στο προϊόν τις τελικές ιδιότητες, ανάλογες με τις ανάγκες του χώρο τοποθέτησής του. Το προϊόν αυτό αποτελεί μια πλήρως εξειδικευμένη πρόταση, καλύπτοντας σύνθετες ανάγκες της καθημερινότητας.

Κατασκευή
Ο Triplex υαλοπίνακας αποτελείται από πολλαπλά φύλλα γυαλιού, τα οποία ενώνονται κάτω από υψηλή πίεση και θερμοκρασία με εσωτερικές στρώσεις συνθετικών μεμβρανών. Η καθαρότητα των υλικών και η άριστη τεχνογνωσία μάς επιτρέπουν να παραδίδουμε στον πελάτη ένα αψεγάδιαστο αισθητικά τελικό προϊόν, χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσουμε την οπτική καθαρότητα στον βωμό της εφαρμογής.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΤΥΠΟΙ

Αντιθραυσματική δομή
Οι εσωτερικές στρώσεις μεμβρανών διασφαλίζουν τη δομή του γυαλιού ακόμη και σε περίπτωση θραύσης. Ο σπασμένος υαλοπίνακας παραμένει στη θέση του χωρίς να διασκορπίζεται σε θραύσματα, προστατεύοντας έτσι από πιθανούς τραυματισμού, αλλά και διασφαλίζοντας ακόμη και κάτω από αυτές τις συνθήκες την παρεμπόδιση οποιασδήποτε απόπειρας διάρρηξης.

Αλεξίσφαιρη δομή
Κατασκευασμένοι κάτω από εξαιρετικά υψηλή πίεση και θερμοκρασία οι αλεξίσφαιροι triplex υαλοπίνακες αποτελούν την απόλυτη πρόταση προστασίας σε περιπτώσεις επαυξημένης ζητούμενης ασφάλειας. Οι αλεξίσφαιροι υαλοπίνακες, λόγω των PVB (Πολυβινυλοβουτυράλη) διαστρωμάτων, μπορούν να διαμορφωθούν σε όποιο τελικό χρώμα επιθυμείτε, ή ακόμη και να τους προσθέσετε ενεργειακές και θερμομονωτικές ιδιότητες.

Ηχομονωτική δομή
Η προστασία triplex δεν περιορίζεται μόνο στην προστασία από υλικές απειλές. Η ηχομόνωση είναι μία ακόμη ιδιότητα της επιλογής υαλοπινάκων πολλαπλών διαστρωμάτων. Η εξαιρετική απορροφητικότητα του συνθετικού υλικού δημιουργεί μια ασπίδα απέναντι στα ηχητικά κύματα, εμποδίζοντας τη διέλευσή τους και εξασφαλίζοντας ένα ήσυχο εσωτερικό περιβάλλον, χωρίς εξωτερικές ενοχλήσεις.

Δομή ανεμοπροστασίας
Η αντοχή των υαλοπινάκων πολλαπλών διαστρωμάτων μπορεί να προστατέψει τον χώρο σας από υψηλής ταχύτητας ριπές ανέμου, καθώς είναι διαθέσιμη και η αντικυκλωνική προστασία με την εφαρμογή των κατάλληλων υλικών ενίσχυσης.

Solar more – Ενεργειακή δομή
Η εφαρμογή solar more της Θερμοπλαστικής μπορεί να διαμορφωθεί και σε triplex ενεργειακούς υαλοπίνακες, προσθέτοντας στις παραμέτρους ασφάλειας την ιδιότητα του ενεργειακού και εξασφαλίζοντας επαυξημένη εξοικονόμηση ενέργειας και σημαντικά οφέλη στην οικονομία, τη διατήρηση της αξίας του κτηρίου, αλλά και στην ενεργειακή ταυτότητά του. Επιπροσθέτως, οι triplex solar more ενεργειακοί υαλοπίνακες, με την προσθήκη του αδρανούς αερίου Argon στην εσωτερική μη προσβάσιμη πλευρά, αλλά και λόγω της κατασκευαστικής δομής τους, εμποδίζουν την UV ηλιακή ακτινοβολία να τους διαπεράσει και να μπει στον χώρο.

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Η κατασκευαστική δομή των Τriplex υαλοπινάκων στηρίζεται στην εσωτερική μεμβράνη. Σε περίπτωση θραύσης, ο σπασμένος υαλοπίνακας παραμένει στη θέση του χωρίς να διασκορπίζεται σε θραύσματα. Με τον τρόπο αυτό η Triplex δομή αποτρέπει τόσο πιθανούς τραυματισμούς από τα θραύσματα, όσο και  την παραβίαση από επίδοξους εισβολείς. Σε πολλές περιπτώσεις οι λειτουργίες των Triplex υαλοπινάκων μπορούν να συνδυαστούν με την ενεργειακή δομή Solar more, προσφέροντας ολοκληρωμένα οφέλη και στους τομείς της εξοικονόμησης ενέργειας και της οικονομίας.

ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΑΛΙ

 
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ
 
Σύστημα υαλοπινάκων για εξειδικευμένες ανάγκες
 
ΜΟΝΑΔΙΚΗ
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΛΙΚΩΝ
 
Απαράμιλλη ποιότητα υλικών και κατασκευής.
 
ΣΥΓΧΡΟΝΗ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
 
Η επιτομή της τεχνολογίας στον υαλοπίνακα.

Η Smart & Safe Systems® βρίσκεται συνεχώς μπροστά στις τεχνολογικές εξελίξεις, και έτσι είναι σε θέση να σας προσφέρει λύσεις ακόμη και για τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες σας. Μπορείτε πλέον να τελειοποιήσετε τα ολοκληρωμένα συστήματα κουφωμάτων με την προσθήκη των αντίστοιχων υαλοπινάκων ειδικών προδιαγραφών, οι οποίοι θα ανταποκρίνονται ακριβώς στην κάθε περίπτωση και ανάγκη.

Κατασκευή
Μέσω της ειδικής διαδικασίας παραγωγής, αλλά και της ακόλουθης επεξεργασίας, οι υαλοπίνακες ειδικών προδιαγραφών μπορούν να εξυπηρετήσουν ανάγκες τόσο οικιακών όσο και επαγγελματικών χώρων, με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας και της προστασίας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΤΥΠΟΙ

Ανακλαστικοί Υαλοπίνακες
Οι ανακλαστικοί υαλοπίνακες είναι ιδανικοί για εφαρμογές γυαλιού σε μεγάλες και εκτεθειμένες επιφάνειες, καθώς αντανακλούν σημαντικό μέρος του ηλιακού φωτός, μπλοκάροντας τόσο την ακτινοβολία όσο και την από έξω προς τα μέσα ορατότητα.

Αυτοκαθαριζόμενοι  και Υδρόφοβοι Υαλοπίνακες
Η ειδική επεξεργασία των υαλοπινάκων μπορεί να τους καταστήσει σε ένα μεγάλο βαθμό αυτοκαθαριζόμενους, καθώς οι ειδικές επιστρώσεις αποτρέπουν τη συγκέντρωση σκόνης, ή εξωτερικών ρύπων.
Στην ίδια επεξεργασία με παρόμοια επίστρωση εντάσσονται και οι υδρόφοβοι υαλοπίνακες, οι οποίοι προορίζονται τόσο για εξωτερική, όσο και για εσωτερική χρήση.

Υαλοπίνακες Διαβαθμισμένης Φωτοδιαπερατότητας  
Οι υαλοπίνακες διαβαθμισμένης φωτοδιαπερατότητας  αποτελούνται από λωρίδες ειδικά επεξεργασμένου γυαλιού, με ματ όψη, το οποίο επιτρέπει μόνο σε ένα ποσοστό φωτός να διαπεράσει, προσφέροντας περιορισμένη ορατότητα με οπτική αίσθηση θολότητας. Η εφαρμογή αυτή ενδείκνυται τόσο για εξωτερικές όσο και για εσωτερικές εφαρμογές.